2015. július 30., csütörtök

HD videó még gyorsabban

A legújabb generációs SDHC és SDXC Class 10 UHS-I memóriakártyákkal a Kingston még gyorsabb HD videó rögzítést ígér.

Az új Kingston SD10VG2  SDHC/SDXC memóriakártya sorozat a még jobb rögzítési sebesség eléréséhez lett behangolva. A kattintások közötti jelentkező tároló kezelési idő csökkentése ezeket a kártyákat ideális tárhellyé teszi a mozi minőségű Full HD videók és a 3D klippek számára is.
Egészen 128GB-ig többféle kapacitásban elérhető memóriakártya család rengeteg tárhellyel áll rendelkezésedre a nagy felbontású fotók vagy videók számára. Az feljett UHS-I felület teszi a memóriakártyát alkalmassá a 1080p Full HD, valamint a 3D fotók és videók elkészítésére. Az örökmozgó házi kedvencek és a mindig aktív gyerek ilyen felvételen biztosan nem lesznek elmosódottak.
Nem UHS-I képes eszközben az SD10VG2 kártya a megszokott Class 10 sebességet produkálja, ami még mindig kiváló nagy felbontású állóképekhez és HD videózáshoz. Az SD10VG2 memóriakártya sorozat 16GB, 32GB, 64GB és 128GB tárhellyel választható.
A Kingston legendás megbízhatósági tesztjei szavatolják, hogy bárhová magaddal viheted és rábízhatod a fotóidat, filmjeidet és adataidat még szélsőséges körülmények kötött is. Kemény tesztek során keresztül győződtek meg a memóriakártyák vízállóságról (IEC/EN 60529 IPX7, 30 perc és max 1m),  a vibráció tűréséről (MIL-STD-883H, METHOD 2002.5 katonai teszt eljárások), a hőmérséklet változások hatásairól (-25 és +85 °C között), valamint a repterek szkennereiből áradó röntgen sugarakkal szembeni ellenálló képességről (0.1 Gy röntgensugár ISO 7816-1 ).