2015. július 28., kedd

Így készíts saját notebook töltőt

Pont olyan notebook töltőt rakhatsz össze magadnak, amelyre valóban szükséged van és nem kell megvenned semmit hozzá, amire nincs. Az FSP NB V notebook adaptererk magas hatékonysággal tudják a hordozható számítógépeket tölteni. Az FSP NB V0 egy száz százalékosan univerzális változat, a gyártó nem erőltet semmit, a töltőcsatlakozót te tudod hozzá választani.


Az FSP NB V sorozatú notebook adapterek a legismertebb márkák (HP, Acer, Asus, Toshiba, Lenovo, SONY, Fujitsu) leggyakoribb modelljeihez kompatibilis univerzális töltő. A legújabb változathoz, a V0-hoz a gyártó nem ad töltőcsatlakozókat, így az adapter a lehető legolcsóbb.
Ezzel pótolható egy elveszett vagy elromlott töltő anélkül, hogy a már meglévő csatlakozókat újra meg kéne vásárolni. Aki pedig az első univerzális töltőjét veszi meg, annak csak azokat a csatlakozókat kell hozzá megvásárolnia, amelyekre ténylegesen szüksége is lesz.

Az FSP NB V0 87 százalékos hatékonysággal továbbítja az energiát a laptop felé 18 - 20V közötti feszültséggel. A leadott névleges teljesítmény 90W. A kimenetet teljes körű védelem óvja a túláramtól és rövidzár ellen. A bemeneti oldalon egy biztosíték őrködik.

A teljesen biztonságos adapter a kiegészítő csatlakozókkal tehető céleszközzé, kompatibilissé a megfelelő laptoppal. Az NVB TIP B típusú adapter csatlakozók használhatóak az NB V0 töltőhöz. Ha később egy újabb márkához szeretnénk a töltőt használni, akkor elég egy apró csatlakozót venni majd hozzá.
Itt tudod megkeresni, hogy melyik laptophoz melyik csatlakozó való:  FSP csatlakozó kereső
Az FSP NB V0 adapter 129x51x31 mm és a UL / CUL / TUV/GS / CE / CB / BSMI biztonsági előírásoknak felel meg.