2015. július 4., szombat

Játékülés: játssz komfortosan és kényelmesen!

Az e-sportok olyan sportok, amikor az emberfia egy helyben ül és alig mozog. Épp ezért fontos, hogy a játékkal töltött órák alatt ergonomikusan kialakított székben töltsük el az időt. Játssz egy ilyen játékra tervezett székben, melyeket a motorsportok ihlettek.


Az Arozzi egy nagyon fiatal, egy-két éves svéd dizájn cég. A motorsportok világa és az e-sportok iránti rajongásuk gyermeke az Arozzi játékülések. A dizájn mellett az ergonómia és első osztályú kényelem a legfontosabb szempont a játékra tervezett ülések megálmodásánál, hiszen órákat fogunk gubbasztani a kedvenc játékunk mellett. Az Azorri székek elnevezése mindent elárul a funkciójukról és az igényességükről: Monza, Enzo és Toretta.
Az Arozzi játékülések apró részleteiben egy kiváló minőségű gurulós székhez hasonlóak, mégis a dizájn és a kialakítás miatt első osztályú játékülések ezek. A tervezés során a játék volt az elsődleges szempont. A könnyített konstrukció miatt könnyen mozgathatóak, szemben egy átlagos irodai székkel.

A karfa, a háttámla és az ülés felülete magas minőségű anyaggal bevont és vastagon párnázott, mindez a legjobb komfort érzet érdekében. Az Arozzi Enzo és Monza szintetikus bőr, a legújabb Torretta szövet kárpitozást kapott. A nagy igényvételre tekintettel a kárpit anyagának kiválasztásakor ügyeltek arra, hogy a szék könnyen tisztítható legyen.
A gázrugókon hintázó szék magassága állítható és a hinta funkció blokkolható. A szék teljesen körbe forgatható. Öt darab erősített nejlon görgőkön gurul a székünk. Minden modell többféle színösszeállításban kapható.

Az Arozzi gyártja Torretta XL néven az első olyan gamer székeket, amelyek azok számára készülnek, akiknek több helyre van igényük. Nagyobb és szélessebb az eddigieknél. Azonosak a főbb tulajdonságai és a dizájn az előző Toretta-hoz, azonban szélesebb az ülőfelület és háttámla. Kényeztető komfort a szűkösség érzete nélkül.

A Torretta gamer székek főbb tulajdonságai:
- erős fém váz és konstrukció
- gazdagon párnázott ülés és háttámla
- ergonómikus kialakítás
- szövet kárpitozás
- teljesen körbe forgatható ülőfelület
- magasságban és dőlésben is állítható kartámasz
- állítható magasságú gázrugók
- fixen rögzíthető ülés
- pillekönnyú konstrukció a könnyű mozgáshoz
- 5 nylon ikergörgő
- 7 különböző, választható szín
A játékülések annyira kényelmesek, hogy nem csupán a játékhoz ajánljuk őket. Irodába is tökéletesen megfelelnek, az élénk színek feldobják a napodat. Tanulni, dolgozni, játszani muszáj: ülj komfortosan és kényelmesen egy Arozzi sportülésben!