2015. július 5., vasárnap

Most érdemes okos órát venni!

Megérkezett végre a jóidő, lehet kirándulni a szabadba és már a strandra is. Most kell venni fiatalos, divatos és mégis strapabíró, vízálló órát! A Cogito okos óra modellek változatos színekben most hatalmas kedvezménnyel kaphatók.


A Cogito connected watch-nak még nincs magyar megfelelője. Ez nem okosóra, hanem egy valódi karóra, igazi számlappal és mozgó mutatókkal. Egy modern és fiatalos, divatos óra, ez a fő funkciója, azonban kiegészítették egy egyedi képességgel, Bluetooth 4 kapcsolattal a telefonhoz és a tablethez kapcsolható.
Az analóg kijelzőt kiváló minőségű japán óraszerkezet hajtja és az okosóra funkcióktól elkülönülten, saját külön elemmel működik. Így ha az okos rész lemerülne, az óra akkor is működik tovább. A connected watch szolgáltatásokat egy második elem látja el árammal. Az alacsony igényű BT technológia és az, hogy nincs nagy LCD kijelző, megengedi, hogy egy szokásos gombelemmel működhessen a Cogito ezen része hónapokig, elemcsere nélkül.
A Cogito POP azokat a fiatalokat célozza meg, akik igényes és trendi termékeket vásárolnak. A high-tech, mobillal kommunikáló Cogito POP Bluetooth kapcsolaton keresztül felügyeli a mobilra érkező hívásokat, értesítéseket és kis LED ikonokkal jelzi, hogy csak mikor kell a telefont előhalásznod.
A Cogito Classic okos óra az időt digitálisan is kijelzi, a bejövő hívó nevét megjeleníti, számolja a bejövő elmulasztott hívásokat és külön ikonokkal jelzi az SMS, email és a közösségi Facebook, Twitter, WhatsApp, Instagram, stb.) üzeneteket.
A vízálló órával (10 ATM) úszhatsz, strandolhatsz, bármilyen szabadtéri sportot űzhetsz. Majd, ha a BT hatókörén belül vagy, akkor az óra lekérdezi, volt-e "kapásod" vagy sem. A Cogito a connected watch órákkal azt szeretné, ha minél kevesebbet töltenél a mobilod simogatásával és többet élhetnél a való világban.

Egy kényelmes funkció, hogy a Cogito órákon futó szoftver over-the-air technológiával frissíthető. Az új szoftver változatok tovább okosíthatják az órát és bővíthetik a funkcióit. Erre remek példa a mostani firmware frissítés, amihez egy új, okostelefonokra letölthető app is párosul, ez az Activity Monitor.
Az új funkció révén naplót vezethetsz a napi aktivitásodról, folyamatosan figyelemmel kísérheted, hogy mennyire tudod magad fitten tartani. A funkció a telefonodtól függetlenül is működik, akkor is, ha nem viszed a mobilod magaddal. Az adatokat az órádról később letöltheted.
Az okostelefonodra letöltött Activity Monitor az óra adatai alapján számolja a lépéseid, rögzíti a megtett távolságot és azt, hogy futottal vagy sétáltál. Az elégetett kalóriákat felírja és kiszámolja, mennyitől kell még megszabadulnod. Egy grafikon megmutatja neked az aktivitásod szintjeit (very active, light és rest). És nem felejt el figyelmeztetni, ha ellustulnál.

Cogito Pop connected watch:

- 3 analóg  mutató
- bejövő, valamint elmulasztott hívások
- email érkezett
- szöveges (SMS) vagy social media (Facebook, Twitter, WhatsApp, Instagram, stb.) üzenet érkezett
- aktuális esemény van a naptárban
- alacsony vagy kritikus szintű a telefon töltöttsége
- hol a telefonom / hol az órám funkció
- a telefonon a zenelejátszás alapfunkcióit irányíthatjuk és fotózhatunk is
- a bejövő hívás némítása (csak Andriod)

Cogito Calssic connected watch:

- 2 analóg mutató
- digitális időjelzés
- bejövő, valamint elmulasztott hívások; a bejövő hívószáma és neve
- email érkezett
- szöveges (SMS) vagy social media (Facebook, Twitter, WhatsApp, Instagram, stb.) üzenet érkezett
- aktuális esemény van a naptárban
- alacsony vagy kritikus szintű a telefon töltöttsége
- hol a telefonom / hol az órám funkció
- a telefonon a zenelejátszás alapfunkcióit irányíthatjuk és fotózhatunk is
- a bejövő hívás némítása (csak Andriod)

A Cogito connected watch órákat kivételes akció keretében, készletről viheted!