2015. július 20., hétfő

Profi gamer egérpad a Kingstontól

A Kingston tovább szélesítette a gamer kínálatát. A HyperX Fury Pro Gaming Mouse Pad igényes, high-tech minőségű egéralátét család több méretben. Lágy, kényelmes, de mégis ellenáll a használatnak, a játéknak vagy akár az irodai munkának.


A HyperX termékcsalád természetes gumiból és erős szövetből készült egérpadokkal lett gazdagabb. Több méret itt azt jelenti, hogy a kis szabad felületre és akár az egész asztal beborítására is van méretválaszték:
A hőkezelt, hullámosan felvitt gumi puhán megtámasztja a csuklódat a játék közben, de a hosszú órákig tartó munkához az irodában is ideális. Ez a bevonat jól megkapaszkodik a legtöbb felületen, stabil alapot nyújt az egered számára.

A Fury termékvonal a HyperX-en belül a kedvező technikai paraméterekkel rendelkező és egységes dizájnt mutató, mindemellet elfogadható alacsony árú termékekből áll. Nincs ez másként a Fury Pro egérpadokkal sem.
Az egérpad feltekerhető, ha nincs rá épp szükség vagy inkább magaddal vinnéd egy LAN partira. Hamar visszanyeri eredeti alakját. Jól bírja az ilyen a nagy igénybevételű használatot.
A Kingston HyperX Fury Pro egérpadokra két év jótállást nyújt a Kingston.