2015. július 1., szerda

SIM kártyás okosóra

Az Overmax Touch okosóra azok számára készült, akik szeretik a vadonatúj tech cuccokat és a mindennapi életüket ilyen funkció gazdag eszközökkel szokták megkönnyíteni. A Touch rengeteg egyedi alkalmazásával támogatja a munkát, a szórakozást vagy a sportolást. A SIM kártya olvasója révén a telefontól független készülékként is használható.

Az Overmax Touch egy "klasszikus" okosóra, azaz egy mini okostelefon, a méret adta korlátokkal. Bluetooth 3.0 kommunikáció révén kapcsolatot biztosít még a régebbi Android készülékekkel is, okostelefonokkal és táblaszámítógépekkel egyaránt. Sajnos iOS és Windows Phone készülékekkel nem használható.
Az okostelefonokkal teljes mértékben kompatibilis, az okostórával elolvashatóak a telefonra érkezett üzenetek. A Touch mikrofonjával és hangszórójával a telefonon keresztül telefonálhatsz is. A beépített micro SIM kártyaolvasó révén azonban teljesen függetlenítheted magad a mobilodtól.
Az órában van egy 0,3MP felbontású beépített kamera. A vele készített képek és videók az órán kerülnek letárolásra és a számlapon vissza is nézhetőek, ehhez sincs szükség a mobiltelefonra. Természetesen a telefonod kameráját, mint az okosórákon általában, tudod az óráról vezérelni.

Az Overmax Touch belsejében egy kétmagos MTK6260A processzor dolgozik 128MB memória társaságában. A színes TFT számlap felbontása 240x240 pixel, az átmérője 1,54 hüvelyk. Az óra működtetéséről egy 380mAh kapacitású, microUSB-n tölthető akkumulátor gondoskodik.
Széleskörű applikáció támogatás készült az órához, például elérhetőek a manapság népszerű az egészség monitor funkciók: mozdulatlanság figyelmeztető, lépésszámláló, stb. Lehet - a kijelző méretkorlátait figyelembe véve   még internetezni is vele. Az óra szól, ha túl messze kerültél a telefonodtól és egy elveszés gátló is van benne.

Az Overmax Touch okosóra fém és műanyag harmonikus összhangjával készült divatos óra, a szíj szilikonból készült. A legfrissebb technológiai fejlesztések iránt fogékony vásárlóközönség igényeit célozza meg.