2015. július 21., kedd

Többet tud, mint egy átlagos hosszabbító

Az Allocacoc PowerExtension hosszabbító sokkal többet nyújt, mint a közismert lengőhosszabbítók legtöbbje. Igényes kivitelben és magas minőségben készül, beviheted a lakásba és az irodába is, nem vallsz szégyent vele. Vigyázz a gyerekekre és ötletes módon ki- és bekapcsolható.Az Allocacoc hosszabbító családjának PowerExtension termékei első pillantásra akár unalmasnak is tűnhetnek, pedig a kiemelkedő minőségük nem csak kézzelfogható, hanem szembeötlő is. A hosszabbítóhoz kapott apró rögzítő füllel fixen az asztalhoz, bútorhoz vagy a falhoz szegezheted. Biztonságosan elvezethető és praktikusan nem lesz láb alatt és nem esel hasra benne.
A hófehér Allocacoc PowerExtension két hosszban kapható: 3m és 5m. Ha a dugaljban végződő felét jobban szemügyre veszed, akkor derül fény a többlet tudására. A csatlakozó oldalán egy apró led kapott helyet, amely azt jelzi, hogy a hosszabbító be van kapcsolva, a bedugott eszköz így áram alatt van.
A hosszabbítót ki- és bekapcsolni az aljzat elforgatásával lehet, ezért a csatlakoztatott eszközt nem kell kihúzni ahhoz, hogy áramtalanítsd azt. Ezzel az ügyes megoldással megspórolsz egy kapcsolót és kényelmesen is, valamint biztonságosan is használhatod a hosszabbítódat.
A biztonság szó eddig kétszer hangzott el a PowerExtension hosszabbítóval kapcsolatban, de használni fogom harmadszor is. A dugalj gyerekzárral védett, amint kihúztad az eszközt belőle az aljzat lezár, hogy a gyerkőcök még véletlenül se férjenek a hálózati áramhoz. A ki is kapcsolt hosszabbító pedig dupla védelmet jelent a számukra.

Ha unod már, hogy a lábad alatt tekereg, ha biztonságot szeretnél, akkor használj Allocacoc hosszabbítókat!