2015. július 3., péntek

Új FSP Hyper M tápegységek

Májusban mutatkozik be az FSP Hyper M sorozatú számítógép tápegysége. A Hyper M félmoduláris felépítésű és örökli a Hyper sorozat magas, 85%-os hatékonyságát. A változtatható kábel elrendezésű tápok kimondottan a limitált költségvetésű gamer konfigurációkhoz ideálisak.


A sikeres FSP Hyper tápegység család klónjaként tekinthetünk az új FSP Hyper M tápokra. Az 500W, 600W és 700W teljesítményre képes tápok elérik a 85 százalékos hatékonyságot az 50-88% terhelési tartományban.
Az egyéni, variálható moduláris kábelezés előnye, hogy a gépházban több szabad hely marad a levegő áramlásnak és a szerelésnek. A Hyper M csomagolása így gazdag csatlakozási lehetőséget tartalmazhat, például 2 garnitúra PCI-Express 6+2 pin konnektort és 9 SATA egységhez elegendő csatlakozót, amelyekből csak annyit használunk, amennyit kell.
A tápot egy hatalmas és hosszú élettartamra tervezett 120 mm-es ventilátor hűti, amelynek a zaja félgőzön még 19 dBA alatt marad. A Hyper M sorozatnak is van különálló +12 V-os, ún. single rail ága a sok kakaót igénylő megoldások számára.

Az FSP Hyper M főbb tulajdonságai:
- félmoduláris kialakítás
- akár 85 % hatékonyság
- +12 V single rail ág
- SATA csatlakozótömb
- védőborítással ellátott kábelek
- 120 mm-es csendes ventilátor
- megfelel az ErP 2013 Standard-nak
- 5 év jótállás

Az FSP Hyper M teljes (OCP, OVP, SCP) védelemmel óvja a meghajtott hardvert és globális biztonsági igazolásokkal rendelkezik. A kisebb keretből megvalósított, játékhoz tervezett számítógép konfigurációk tápegységére 5 év jótállást vállal az FSP, ami nem elhanyagolható szempont.