2015. július 7., kedd

Varta töltők bármilyen akkuhoz bármikor

Megbízható és innovatív Varta akkumulátor töltőkkel az akkumulátoraid bármikor és bárhol gyorsan feltölthetőek. Mindig készen állnak, hogy bármikor kéznél legyen egy feltöltött elem, akár 15 percen belül. Az LCD töltőkkel az elemek állapota, a töltöttsége ellenőrizhető.


A Varta elem akkumulátor töltői számos technikai kiépítésben kaphatóak. Az olcsóbb és egyszerűbb töltő is többszörös védelemmel biztosítja, hogy legyen mindig kéznél töltött elem. Választhatsz egy kivételesen gyors, akár 15 perc alatti töltésre alkalmas töltőt is. Az LCD kijelzőn minden adat leolvasható, ami egy elemről érdemes tudnod.

A VARTA akkumulátor töltők termékkínálata elsősorban a töltési idő és a biztonságvédelem szempontjaira összpontosít, hiszen ezek azok a legfontosabb tulajdonságok, amelyeket szem előtt kell tartanunk akkor, amikor kiválasztjuk céljainknak leginkább megfelelő töltőberendezést.
A töltők ergonomikus kialakításúak, egyedi és tetszetős dizájnban készülnek. Könnyen kezelhetőek még az LCD kijelzős töltőn is egyértelműek a lehetőségek és az információk. Van olyan töltő is, amely az elem akkukon túl USB eszközök egyidejű töltésére is használható, így az USB töltőt akár otthon is hagyhatod, ha útra kelsz.
A biztonsági funkciók sora került alkalmazásra: Minus Delta V, töltésérzékelés, biztonsági időkapcsoló és rövidzárlat elleni védelem, valamint az alkáli elem intelligens felismerése. A fordított polaritással behelyezett akkumulátor sem okoz bajt.
A töltők a töltési időszak elején gyors töltéssel csökkentik a töltési időt, majd később átkapcsolnak csepptöltésre az akkumulátorok kímélése érdekében. A nagy sebességű töltők beépített ventilátorral hűtik az elemeket a töltés alatt.
Az LCD Ultra Gyors töltőben az összes funkció egyben megtalálható: töltés, kisütés, kapacitásteszt és cellafrissítés. 12V autós adapterével a gépkocsi akkumulátoráról is tölthetőek lesznek az elemek. Az elemek töltöttségi szinjét, kapacitását, feszültségét és a szükséges töltési időt a kijelzőn leolvashatjuk elemenként. Szükség esetén az elemek 15 percen belül használat kész állapotba hozhatóak, a teljes töltöttségig azonban kicsit több időre van szükség.
Az elfáradt elem akkumulátorok helyett válassz Varta Ready2Use előtöltött akkumulátorokat, amelyeket a csomagolásból kibontva azonnal használatba vehetsz. Tárolás során kapacításának 75%-kát képes megőrizni akár 12 hónap után is.