2015. szeptember 11., péntek

Szuper olcsó, szuper jó tabletek

Frissült a Goclever tablet kínálatunk. Megújult mind a hét, mind a 10 collos választék, a céljaidnak megfelelően választhatsz akár dual SIM-es, akár navigációs vagy akár csak egyszerűen olcsó változatot. A jól felszerelt 960 Mobile ezek közül mindent tud és szemrevaló IPS panele van.

Felfrissítettük a Goclever termékpalettánkat a belépő szinttől egészen a nagyképernyősökig. Sokrétű igényt le tudunk fedni, két SIM kártyás tablettől kezdve a navigációs funkción át az IPS kijelzőig rendkívül alacsony árakon és a Goclevernél megszokot két éves jótállással.


A Quantum család már a második generációs 700-as modellje került hozzánk. Az új Quantum 2 700 tablet a belépő szinten száll versenybe és a legáltalánosabb elvárásokat tudja teljesíteni minden különcség nélkül. A kézreálló, kis méretű tablet megfelel multimédiás igényekhez, kényelmesen olvasható 1024x600 pixel felbontású képernyője van, egy szelfi kamerája és Android 4.4 fut rajta 512 MB memóriával.
A 700 sorozatból a Quantum 700N Lite GPS navigációs képességgel bővíti a tablet felhasználás lehetőségeit. Mivel a tablet így is úgy is nálunk van napközben, az autóban bevethető az útvonaltervezéshez, kiváltva az önálló navigációs kütyüt. Bluetooth modeme is van.
Kedvező áron nagyobb képernyő kellene? A Quantum 1010 Lite könnyített árcímkével 10,1 collos szélesvásznú képet nyújt. A 700-ashoz képest majd dupla akkora kapacitású akkuval rendelkezik. A négymagos Allwinner A33 mellett egy Mali400MP2 GPU dolgozik, lite-os 512MB memóriával és 8GB háttértárral. Sajnos a Bluetooth-t nélkülöznünk kell.
Aki a telefonálást is a tableten bonyolítaná, annak már a két SIM kártyás megoldásról sem kell lemondania, egyre szélesebb körben kerül bevezetésre a táblagépeknél a dual SIM. A 3G-s a Quantum 1010 Mobile igazi mindenes, beépített GPS vevővel rendelkezik és a Bluetooth 4.0 kompatibilis eszközökkel is használható. Egy előlapi és egy hátlapi kamerája van, a Goclever ebben vonultatja fel az összes funkciót, ami az alsó árszintű tabletekben előfordulhat.
Egy kuriózum a sok szabványos kijelző mellet a 9,6 collos Quantum 960 Mobile. A különc méretű megjelenító IPS technológiájú, élénk színekben pompázik, erős fényereje, 1280x800 pixeles felbontása tökéletes a filmekhez és fotókhoz, akár nappal, akár este.


Vékony káva és karcsú megjelenés mellett minden jót tartalmaz: két SIM kártyát tehetsz bele és beépített A-GPS áll a rendelkezésedre, két kamera, fényszenzor és vibrációs motor színesíti a hardvert.