2015. szeptember 14., hétfő

Tedd emlékezetessé ezt a tanévkezdést!

Egy apróság, egy kabala, amit napi szintű használati tárgy is egyben: Kingston Back To School 8 GB pendrive. A limitált szériában készült apró pendrive kézenfekvő ajándék az iskolakezdésre és egyben valóban egyedi is, színében és megjelenésében egyaránt eltér a többi, hasonló Kingston terméktől.


Korlátozott darabszámban érhető el készletről az iskolakezdésre készült egyedi Kingston DTSE3 8GB USB 2.0 pendrive. Az apró pendrive egyedi megjelenésével és vidám kék színévek felvidítja az iskolába kényszerített lurkókat.

A diákok napi szinten, a tanulmányaikhoz használhatják a hordozható tárhelyet, ami simán akár kabala is lehet, de mindenképpen kedvencükké válhat.
Nincs elhagyható kupak és a fém burkolat ellenállóvá teszi a pendrive-ot a sérülésekkel szemben, tartható tolltartóban, zsebben, kulcscsomón vagy egy láncra fűzve.
Az USB 2.0 bárhol használható, a 8 GB tárhely pedig pont megfelelő a lecke, zenék vagy videók szállításához. Az olcsó, jeges csillogású pendrive remek kiegészítő az unalmas tanszerekhez.